15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Fake ring-15%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

29,00 kr -15%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Endeløse piercingringe er en af vores mest populære produkter, og derfor vil vi nu også gerne give dig, som ikke har et piercinghul, mulighed for at bære sådan en ring. Ringen har en rigtig god størrelse, der hverken er for stor eller for lille, og kan derfor bruges et utal af steder. Eksempler kunne være næsen, øret eller læben, men det er næsten kun din egen fantasi, der sætter grænsen for, hvor du kan bruge denne fikse lille fake ring.

Ringen fungerer sådan, at den har et lille "skyde-stykke", som kan trækkes tilbage og ind i selve ringen, så den kan sættes fast, hvor den skal sidde. Man trækker nemt og enkelt stykket tilbage ved at trække i den lille skive, som tydeligt ses på ringen. Når man slipper igen, springer skiven ud igen, og ringen sidder dermed i spænd på øreflippen, læben eller hvor man nu engang har valgt at sætte den.

Den lille skive skal naturligvis sidde, så den ikke kan ses, dvs. enten på bagsiden af øret eller indersiden af læben eller næsen. Det er nemt, enkelt og bekvemt, og ikke en sjæl vil kunne se, at det ikke er en rigtig ring, du har på.

Ringen kan købes i farverne blank, sort, rødguld, hæmatit og guld. Bemærk, at rødguldvarianten måler 12 mm i diameter.

Hvis du slet ikke kan få nok af de fede fake ringe, så kan du med fordel svinge forbi vores pakke med 8 fake ringe, hvor du kan gøre et rigtig godt kup og få 8 forskellige ringe i ét og samme køb.

Detaljer
NavnFake ring
SKUFake-33
Kampagne-15%
Trådtykkelse1.6 mm.
LukketypeClip-On
TypeFake piercing
Diameter på ring10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fake ring
Din bedømmelse
Fake ring