Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake ring

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Endeløse piercingringe er en af vores mest populære produkter og derfor vil nu også gerne give dig som ikke har et piercinghul, mulighed for at bære sådan en ring. Ringen har en rigtig god størrelse der hverken er for stor eller for lille og kan derfor bruges et utal af steder. Eksempler kunne være næsen, øret eller læben, men det er næsten kun din egen fantasi som sætter grænsen for hvor du kan bruge denne fikse lille fake ring.

Ringen fungerer således at den har et lille "skyde-stykke" som kan trækkes tilbage og ind i selve ringen, så ringen kan sættes fast der hvor den skal sidde. Man trækker nemt og enkelt stykket tilbage ved at trække i den lille skive som tydeligt ses på ringen. Når man så slipper grebet igen, hopper skiven tilbage indtil den møder modstand, og ringen sidder dermed i spænd på øreflippen, læben eller hvor man nu engang har valgt at sætte den.

Den lille skive skal naturligvis sidde der hvor den ikke kan ses, det vil sige enten på bagsiden af øret eller indersiden af læben/næsen hvis det er der man har valgt at sætte sin ring. Det er nemt, enkelt og bekvemt og ikke en sjæl vil kunne se, at det ikke er en rigtig ring du har på.

Ringen kan købes i farverne blank, sort, hot pink, hæmatit og guld. Du vælger selv din farve i boksen herover. Bemærk at hot pink måler 12 mm. i diameter

Hvis du slet ikke kan få nok af de fede fake ringe, så kan du med fordel svinge forbi vores pakke med 8 fake ringe, hvor du kan gøre et rigtig godt kup og få 8 forskellige ringe i ét og samme køb.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-33
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Bedømmelser (14)
Godt produkt
Karakter
Det er et godt produkt. Men hvis man har dem i, i forlang tid kan man få mærker og ondt. Men ellers et rigtigt godt produkt Bedømt af Signe
Super flot
Karakter
Perfekt hvis man ikke har lyst til at få lavet en rigtig. Den er lidt ubehagelig efter mange timer, og efterlader et lille trykmærke, men det går hurtigt væk. Jo mere man har den på, jo mere vender man sig til det. Jeg ville ikke bruge den som septum, men som almindelig næse piercing fungerer den rigtig godt! Bedømt af Sinnet
Sjovt, nemt og billigt
Karakter
Dette produkt er fænomenalt når man er i tvivl om man skal få lavet en piecing eller ej, eller hvis man bare har lyst til at lege lidt med den, mht. til udklædning osv. Den er simpel at bruge, ligner en rigtig piercing også er den til en meget overkommelig pris. Jeg kan varmt anbefale den til andre der står og overvejer om de skal købe den. Bedømt af Annika F.
Utrolig god!
Karakter
Meget tilfreds, let at tage af og på, virker ægte. Bedømt af Sofia
Meget god
Karakter
Den var billig og nem at tage af og på.
Men den sorte farve var lidt flosset i kanterne, men ellers tilfreds.
Bedømt af Ada
Billig, hurtig levering
Karakter
Det var lige det jeg ledte efter til min septum. Og den er perfekt hvis man ikke vi have lavet en rigtig. Den er rigtig behagelig at have i. Kan klart anbefales :) Bedømt af Emma
Perfekt gimmick
Karakter
Til den pris, købte jeg en af hver. Var dog ikke opmærksom på at den ene var lidt større end den anden, men det står jo i teksten, så intet at sætte en finger på, bare mig der ikke havde læst ordentligt :)
Brugte den sorte til en punk-fest på min skole og looket blev fuldstændig fuldført. Har intet at klage over.
Bedømt af Nielsson
Dårlig kvalitet, men ligner godt
Karakter
Jeg prøvede den på hurtigt en aften og den virker allerede lidt løs. Den ser dog ægte ud som septum, så den del er perfekt. Bedømt af Rikke
Super god
Karakter
Ringen er rigtig god og flot. Den sidder super fint. Kan kun anbefaledes. Bedømt af Julie
Amazing
Karakter
Helt fantastisk... Bedømt af Pinki :P
Kan anbefales
Karakter
God kvalitet til pengene og den sidder godt fast. Hvis du ønsker en ring som ser realistisk ud, så er denne perfekt. Den er ikke så stor som dem man kan købe i andre butikker, hvilket gør at den ser mere realistisk ud og det faktisk er svært at se den er klipset fast Bedømt af Troels
Næsten perfekt
Karakter
Meget troværdig. Jeg synes dog, at den er i lidt dårlig kvalitet (pris og kvalitet hænger mange gange sammen), men udover det er den perfekt - dog ikke som ring til næsefløjen, der bliver den for bred, men septum etc er den super :) Bedømt af Emilie
pæn men av
Karakter
Den sidder rigtig fint fast. Den ville kunne bruges til hverdag hvis ikke det var fordi den sad så meget i spænd at den er smertefuld efter et par timer og efterlader et lille trykmærke når man tager den af. Det forsvinder dog hurtigt igen. Så hvis ikke man har noget imod at lide for skønheden er den helt perfekt :) Bedømt af thanha
super skønne :D
Karakter
de var lige det jeg ledte efter da jeg ville se om jeg ville kunne holde et snakebite ud.
de klemte lidt i starten ved mig men er meget bedre nu efter jeg har gået med dem i længere tid :).
Bedømt af Michelle
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake ring
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images