Labret med blomst af sten og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Labretten du ser på billedet længere oppe er en meget sød og feminin labret. Smykket er nemlig dekoreret med en sød lille blomst af sten. Stenene på blomsten kan du helt selv vælge farven på - ud fra et udvalg selvfølgelig. Du kan blandt andet få stenfarver som turkis og klar.

Smykket er lavet af kirurgisk stål også udstyret med et indvendigt gevind, som sidder på indersiden af staven fremfor på ydersiden. Dette gør også, at du ikke river dig på staven når du sætter det i - så slipper du for små irriterende sår på indersiden af din piercing.

Staven har du også nogle valgmuligheder til. Du kan nemlig både vælge farven på den såvel som længden. Staven kommer blandt andet i en blank og en guld farve. Derudover kommer staven også i flere længder - blandt andet 8 mm. Tag et kig i kasserne til højre for billedet og skab den labret, der passer bedst til dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-113
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 6.5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med blomst af sten og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.