Buet stav med blomst af sten

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du går højt op i blomster når det kommer til dine piercingsmykker - så har vi her et smykket, der helt sikkert vil falde i din smag.

Smykket er lavet af kirurgisk stål, det vil sige staven, der skal igennem din piercing. På toppen af smykket sidder der en sød lille blomst af sten - blomsten sidder på en plade, der er lavet af messing. Hele smykket er blevet belagt, for at få de forskellige dele til at matche - det ville se en smule underligt ud med en blank stav og en messinggul blomst med sten. Da hele smykket er belagt kan du også vælge mellem flere farver til den - blandt andet guld og rødguld.

Blomsten tager som sagt form ved hjælp af de sten, der sidder på messingdelen af smykket. Inde i midten af blomsten sidder der en lidt større centersten - denne kan du også vælge farven på ud fra et udvalg. Stenene der sidder rundt om centerstene vil altid være klare.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-84
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Bundkugle 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav med blomst af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.