Buet stav med sommerfugl af sten

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du går og leder efter en buet stav med lidt mere gang i - så har vi muligvis fundet det rette smykke til dig.

Smykket her er nemlig dekoreret med en sød lille sommerfugl på toppen. Sommerfuglen tager form ved hjælp af to små runde sten og to ovale sten, der forestiller vingerne. Disse sten kan du selv vælge farven på - tag et kig i kassen og se hvilke farver du kan vælge mellem. Stenene sidder fast ved hjælp af de små klumper, der sidder rundt om dem. Derfor har det heller ikke været nødvendigt at bruge lim til at sætte dem fast med. Vi fraråder dog stadig, at du har smykket på, mens du er i kontakt med vand.

Det er dog ikke kun stenene du kan vælge farven på. Restene af smykket er nemlig blevet belagt, så du derved også her kan vælge, hvilken farve den skal have. Du kan blandt andet få smykket i en rødguld udgave, eller i en blank udgave - hvad end du synes bedst om.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-85
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Bundkugle 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav med sommerfugl af sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.