Labret med stenbesat lotusblomst og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

109,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket, som du er klikket ind på, er lavet af kirurgisk stål. Det er udstyret med et indvendigt gevind, hvilket vil sige, at gevindet sidder på indersiden af labretten. Designet på toppen er derfor udstyret med en skrue på bunden, som skal skrue ned i labretten. Du slipper derved for skrammer og små sår i din piercing når du sætter smykket i. Smykket kommer i flere længder, hvilket er nyttigt for dig der har flere piercinger og gerne vil byttet lidt rundt på det hele en gang i mellem. Du kan blandt andet få smykket med en længde på 6 mm., eller en længde på 8 mm.

Designet på toppen af smykket er en flot lotusblomst, der er lavet af messing. Hele smykket har fået en omgang belægning, for at give dig muligheden for, at vælge mellem flere farver. Smykket kommer blandt andet i en guld og en rødguld. Lotusblomsten er blevet dekoreret med en masse små klare sten rundt langs kanten og en stor facetskåret klar sten i midten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-118
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Alm. belægning
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med stenbesat lotusblomst og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.