Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Simpel endeløs ring med forskellige størrelser sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 59,00 DKK

Nu kun: 47,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen du ser her er en såkaldt endeløs ring. Det betyder dog ikke at den ingen ender har, men blot at enderne skal virke usynlige. Du åbner og lukker smykket ved at vride ringen så den får form som en twisterring. Når ringen sidder hvor den skal, twister du den tilbage igen.

Ringen kan bruges i flere forskellige piercinger. Det er faktisk kun din fantasi og så selvfølgelig smykkets form og mål der sætter grænserne. Brug den f.eks. i septum, i daith eller i andre huller hvor målene tillader det. Ringen har en indvendig diameter på 8 mm. og en trådtykkelse på 1,2 mm.

På ringen sidder også fem sten. Stenene er facetskåret. Den midterste sten er størst og så bliver de mindre jo længere ud på ringen man kommer. Det giver lidt en effekt af at ringen er dråbeformet. Ringen er lavet af messing og kan vælges i tre farver.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-18
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Twist
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Simpel endeløs ring med forskellige størrelser sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images