Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Simpel endeløs ring af 14 karat guld

329,00 kr
På lager

Keep it simple, er hvad denne piercingring signalerer når den bæres i sin piercing. Ringen er ikke udstyret med en lukkemekanisme som en låsekugle, hængsel eller andre fancy ting. RIngen består udelukkende af ét stykke 14 karat guld, som er blevet formet til en cirkelrund ring, dog med en lille åbning, så man i det mindste har en mulighed for at få smykket ind og ud af kroppen. Vi har gjort meget ud af at lave åbningen så lille som muligt, så derfor vil afstanden mellem de to ender være en smule mindre end på produktbilledet. Afstanden på produktbilledet er udelukkende lavet en anelse større for at vise at der er en afstand, for står du med smykket i hånden er det lige før du ikke kan se åbningen.

Ringen er som sagt lavet af 14 karat guld. Her har du selv mulighed for at vælge hvilken type guld du ønsker. Vælg f.eks. den klassiske gule guld, eller gå efter et mere nedtonet look og vælg hvidguld. Alle varianter indeholder ligemeget guld, det er udelukkende farven der er forskellen.
Hvis du ikke er uddannet guldsmed eller ikke er så vant til at regne med karat og guld, så kan vi kort nævne at ren guld er 24 karat. 24 karat guld er også meget blødt i materialet. For både at gøre smykket her prisvenligt og samtidig gøre det mere modstandsdygtigt overfor slitage, har man valgt at iblande andre metaller. Det kan f.eks. være kobber for det gule gulds vedkommende.

Piercingringen her er lidt af et alsidigt smykke. Forstået på den måde, at det kan anvendes i rigtig mange piercinger. Brug det f.eks. i øreregionen såsom tragus, helix eller blot i øreflippen. Det kan også anvendes som næsepiercing eller læbepiercing. Generelt kan det anvendes alle steder hvor målene på smykket stemmer overens med målet på din piercing. Målene vælger du selv i boksen herover, samtidig med valget af guldtypen.

Ringen åbnes og lukkes i øvrigt ved at twiste enderne fra hinanden, så ringen får form som en twisterring. De må ikke trækkes fra hinanden, så ringen får form som et stort "C", da det ødelægger ringens spænding og dermed kan gøre den deform.

Detaljer
NavnSimpel endeløs ring af 14 karat guld
SKURing-110
LukketypeTwist
TypeEndeløs ring
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Næsefløj, Labia, Klitoris forhud
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Simpel endeløs ring af 14 karat guld
Din bedømmelse
Simpel endeløs ring af 14 karat guld