Simpel endeløs ring af 14 karat guld

Lagerstatus: På lager

Pris: 299,00 DKK

Nu kun: 239,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Keep it simple, er hvad denne piercingring signalerer når den bæres i sin piercing. Ringen er ikke udstyret med en lukkemekanisme som en låsekugle, hængsel eller andre fancy ting. RIngen består udelukkende af ét stykke 14 karat guld, som er blevet formet til en cirkelrund ring, dog med en lille åbning, så man i det mindste har en mulighed for at få smykket ind og ud af kroppen. Vi har gjort meget ud af at lave åbningen så lille som muligt, så derfor vil afstanden mellem de to ender være en smule mindre end på produktbilledet. Afstanden på produktbilledet er udelukkende lavet en anelse større for at vise at der er en afstand, for står du med smykket i hånden er det lige før du ikke kan se åbningen.

Ringen er som sagt lavet af 14 karat guld. Her har du selv mulighed for at vælge hvilken type guld du ønsker. Vælg f.eks. den klassiske gule guld, eller gå efter et mere nedtonet look og vælg hvidguld. Alle varianter indeholder ligemeget guld, det er udelukkende farven der er forskellen.
Hvis du ikke er uddannet guldsmed eller ikke er så vant til at regne med karat og guld, så kan vi kort nævne at ren guld er 24 karat. 24 karat guld er også meget blødt i materialet. For både at gøre smykket her prisvenligt og samtidig gøre det mere modstandsdygtigt overfor slitage, har man valgt at iblande andre metaller. Det kan f.eks. være kobber for det gule gulds vedkommende.

Piercingringen her er lidt af et alsidigt smykke. Forstået på den måde, at det kan anvendes i rigtig mange piercinger. Brug det f.eks. i øreregionen såsom tragus, helix eller blot i øreflippen. Det kan også anvendes som næsepiercing eller læbepiercing. Generelt kan det anvendes alle steder hvor målene på smykket stemmer overens med målet på din piercing. Målene vælger du selv i boksen herover, samtidig med valget af guldtypen.

Ringen åbnes og lukkes i øvrigt ved at twiste enderne fra hinanden, så ringen får form som en twisterring. De må ikke trækkes fra hinanden, så ringen får form som et stort "C", da det ødelægger ringens spænding og dermed kan gøre den deform.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-110
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Lukketype Twist
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Fin ørering
Karakter
Jeg synes, at øreringen er svær at twiste tilbage - den er virkelig hård, men ellers super smuk og dejligt at kunne købe denne i 14k, så den holder forevigt. Bedømt af JRP
Smuk næsering
Karakter
Helt igennem perfekt og enkel næsering, nem at sætte i og lukke igen uden den bliver skæv.
Jeg har nu haft min næsering i ca 1 års tid og er stadig utrolig glad for den. Den skinner stadig som var den ny. Det er fordelen ved ægte guld. Det mister aldrig glansen. Kan klart anbefales den.
Bedømt af MrsPiotrowsky
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Simpel endeløs ring af 14 karat guld
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images