Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Earcuff med stenbesatte firkanter

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Earcuff til dig, som gerne lige vil se, hvordan en potentiel ørepiercing kommer til at se ud. Med dette smykke skal du nemlig ikke "under nålen" før du kan bruge smykket. Det sidder simpelthen bare fast i dit øre ved hjælp af de to indadpegende ender, som klemmer om dit øre. Smykket er lavet af messing og belagt med forskellige belægninger, alt efter hvilken farve du vælger til din fremtidige earcuff - du kan blandt andet vælge mellem guld og rødguld.

Smykket er designet med en masse rektangler, som er blevet sat sammen så de nærmest ligner en kæde. På ydersiden af smykket, altså den side som kommer til at blive vist frem i dit øre, sidder der en masse små sten på hver af rektanglerne. Der sidder op til 5 sten på hver rektangel, så du kommer ikke til at gå ned på små klare sten lige foreløbig med dette smykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-89
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Earcuff med stenbesatte firkanter
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.