Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af kirurgisk stål med skruegevind

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne flotte tunnel er lavet af kirurgisk stål og fås i fire flotte farver. Den blanke model er af ren kirurgisk stål mens de andre har fået forskellige former for belægning, som giver dem deres flotte farver. Den guldfarvede er eksempelvis belagt med et tyndt lag ægte 14 karats bladguld. Bemærk dog, at farven lilla kan have gule nuancer i sig.

Smykket er udstyret med skruegevind på bagsiden så det er nemt og ligetil, at indføre i dit stretch. Bagsiden skrues blot af mens smykket nemt indføre fra forsiden, hvorefter du skruer bagsiden på igen, og så sidder din tunnel som den skal. Du kan desuden få denne tunnel i et væld af forskellige størrelser, så du skal blot finde din ønskede størrelse samt farve, før du går videre til selve bestillingen.

Denne tunnel er en helt basic model uden sten eller andet lir til at forstyrre øjet, så hvis du er på udkig efter en tunnel i god kvalitet som kan bruges til stort set enhver lejlighed, så er du landet det rette sted.

Modellen her bliver solgt som en tunnel. Kendetegnet for tunnels er jo, at der er hul hele vejen igennem smykket. Det er desværre ikke lykkedes os at skaffe en model hjem, hvor der er hul i de helt små størrelser. Derfor vil der i modellerne til og med 1,6 mm. ikke være hul igennem.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-114
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (20)
5mm sort
Karakter
Super flotte tunnels og nemme at få i! Ingen gener om natten heller..
Er dog en smule skuffet over gevindet, der enten sætter sig fast eller er lidt besværligt at skrue på.
Bedømt af Chris
Hurtig levering
Karakter
Denne tunnel var helt som den skulle være. Bestilte fra Norge om torsdagen og havde den om lørdagen. Helt i top. Bedømt af Dag
Helt som forventet....
Karakter
... Rigtigt godt !
Enkel og pæn sort.
Kender disse tunnels, men køber dem altid her, da Bodymod sælger samme kvalitetsprodukter som dem du køber i butikkerne, blot meget billigere.
Bedømt af sarah
Perfekt!
Karakter
Dette produkt er godt for mig fordi, at den er enkel og flot på samme tid af udsende. Der ud over er den dejlig nem at "arbejde" med. Den er nem at få i øret og nem at rense.

Jeg kan endnu ikke finde noget negativt at sige til dette produkt!
Jeg vil helt klart anbefale nybegyndere da den er nem men også det, at den er så enkel af udsende.
Bedømt af stine
Lækre tunnels
Karakter
Leveret super hurtigt - Virkelig imponerende! Fik dem endda på en lørdag. Lækker kvalitet og lever 100% op til mine forventninger.
Bedømt af Michael Rasmussen
Fedt materiale
Karakter
Superflot farve og godt materiale! Jeg elsker den her flesh tunnel Bedømt af Tira
Som jeg havde forventet!
Karakter
Super fine plugs! Bedømt af Kine
Flotte Tunnels
Karakter
Super godt materiale med god lås! Lever helt op til forventningerne Bedømt af Sara
Skønt smykke!
Karakter
Dette skønne smukke levet op til forventningerne og får top karakter for at være super fine og en lækker lås! Bedømt af Camills
Super!
Karakter
Det er rigtig fede fleshtunnels, jeg har ikke været andet end tilfreds med dem.
Jeg har dem i 10mm, og der er de rigtig fede!
Kan kun anbefale dem.
Bedømt af Sebastian Engel
10mm
Karakter
Super kvalitet, super levering og super pris, der er som sædvanlig intet at sætte finger på. Bedømt af Benjamin
Gode tunnels!
Karakter
Jeg har dem i 5, 6.5 og 8 mm (brugt mellem stretchings fordi mine ører reagerer meget kraftigt på det), og det er virkelig rare at have i.
Man skal dog passe virkelig meget på med ikke at overskrue dem; jeg var selv nødt til at få hjælp hos en piercer til at få skruet en af dem af, fordi den havde sat sig godt og grundigt fast.
Bedømt af Astrid
Lækre og flotte!
Karakter
Jeg har de her i 6 mm og bruger dem mellem stretch til jeg skal op til 8 mm næste gang. De er super lækre, nemme at få i og meget behagelige at gå med. Gevindet er nemt og enkelt!
Fedt design! Jeg har også haft dem i sorte i 5 mm :o)
Anbefaler herfra.
Bedømt af Lundberg
Super!
Karakter
Virkelig gode tunnels, hurtig levering, god kvalitet og de er behagelige at gå med. Låsen kan godt drille lidt, for den skal skrues ordentligt fast. Men ellers, intet at sætte finger på - de er super gode, især til prisen. Jeg kan kun anbefale dem. Bedømt af Christine
Meget tilfreds!
Karakter
De her tunnels er så behagelige at gå med, og har siddet godt lige fra jeg satte dem i. Leveringen var upåklagelig - alt i alt en god service og et godt produkt. Jeg er meget tilfreds! Bedømt af Maria
10 mm
Karakter
Super fede at havde i. Et rigtig pænt smykke. Låsen drille dog bare lidt med at side ordentlig fast. Bedømt af Mia
8mm
Karakter
Jeg bestilt 2 stk i 8mm, efter jeg havde bestilt dem bliver jeg kontaktet af en medarbejder for at høre om de kan hjælpe med noget, sjældent har jeg set så god service fra en internetshop...

Leveringen var som lovet, kvalitet er super og jeg er glad..
Bedømt af Benjamin
Super nice!
Karakter
Jeg har to af disse i 10mm som jeg købte for snart et år siden, modtog dem uden noget problemer lige til postkassen og har brugt dem hver evig eneste dag siden.

De er lavet i holdbart titanium og er virkelig nemme at rengøre.

Kan ikke andet end at anbefale disse super nice flesh tunnels til andre :)
Bedømt af Patrick
Super tilfreds
Karakter
Jeg bruger disse i mine helt nye stretch, og jeg synes de er fantastiske ! Dog var jeg ikk lige så skarp, da jeg bestilte dem, for jeg havde ikk set det var 1stk og ikke et par :) Bedømt af Kiki
10 mm
Karakter
Rigtig fede at havde i. Selvom de er "hårde" bliver man ikke generet af at sove med dem.
Lækkert smykke, til en billig penge!
Bedømt af Mia
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af kirurgisk stål med skruegevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.