15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Tunnel af kirurgisk stål med skruegevind-15%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

59,00 kr -15%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Denne flotte tunnel er lavet af kirurgisk stål og fås i mange flotte farver. Den blanke model er af ren kirurgisk stål mens de andre har fået forskellige former for belægning, som giver dem deres flotte farver. Den guldfarvede er eksempelvis belagt med et tyndt lag ægte 14 karats bladguld. Bemærk dog, at farven lilla kan have gule nuancer i sig.

Smykket er udstyret med skruegevind på bagsiden så det er nemt og ligetil, at indføre i dit stretch. Bagsiden skrues blot af mens smykket nemt indføre fra forsiden, hvorefter du skruer bagsiden på igen, og så sidder din tunnel som den skal. Du kan desuden få denne tunnel i et væld af forskellige størrelser, så du skal blot finde din ønskede størrelse samt farve, før du går videre til selve bestillingen.

Denne tunnel er en helt basic model uden sten eller andet lir til at forstyrre øjet, så hvis du er på udkig efter en tunnel i god kvalitet som kan bruges til stort set enhver lejlighed, så er du landet det rette sted.

Modellen her bliver solgt som en tunnel. Kendetegnet for tunnels er jo, at der er hul hele vejen igennem smykket. Det er desværre ikke lykkedes os at skaffe en model hjem, hvor der er hul i de helt små størrelser. Derfor vil der i modellerne til og med 1,6 mm. ikke være hul igennem.

Detaljer
NavnTunnel af kirurgisk stål med skruegevind
SKUTunnel-114
Kampagne-15%
LukketypeEksternt gevind
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
DybdeVarierende
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tunnel af kirurgisk stål med skruegevind
Din bedømmelse
Tunnel af kirurgisk stål med skruegevind