Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Dråbeformet tunnel af kirurgisk stål

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Tunnelen du ser på billedet her, er lavet af kirurgisk stål. Tykkelsen på metallet er utrolig lille, så smykket kan syne større end det egentligt er. Tykkelsen er ca. 0,5 mm. Smykket er dråbeformet, eller pæreformet om du vil. Man kan vel næsten sige at dråben er en smule buttet.

Smykket findes i 9 forskellige størrelser, hvor den mindste er 6 mm. og den største er 25 mm. Under normale omstændigheder måler man diameteren på en tunnel ved blot at måle fra yderste kant til yderste kant. Men da denne er dråbeformet, er det ikke ligetil. Man tager derfor udgang i omkredsen på smykket - Dette kan måles ved at tage en snor rundt om smykket og så måle længden på snoren og omregne det til diameteren. Men vi har selvfølgelig gjort arbejdet for dig, så har du et 12 mm. hul i øret, skal du blot vælge diameteren på 12 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-86
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dråbeformet tunnel af kirurgisk stål
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.