Simpel saddle spreader

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket du ser her er lidt svær at kategorisere. Navnet er en saddle spreader og det er hverken en tunnel, en plug eller en hanger. Og det er slet ikke en taper. Det nærmeste er måske en tunnel, da man trods alt kan se igennem smykket. Smykket er dog åben i toppen, hvilket også har den fordel at du kan benytte smykket selvom dit hul i øret er større end den diameter smykket har. Smykkets kanter krænger nedad, hvilket gør at de omkranser kanten på dit hul. Det falder dermed ikke bare ud, selvom smykket er mindre end dit hul.

Saddle spreaderen findes i flere størrelser og i tre forskellige farver - Det er de eneste to ting du skal tage stilling til når du køber dette smykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-96
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype PVD-belægning
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Simpel saddle spreader
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.