Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Hjerteformet plug af sort onyks

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Meget lækker plug af det fineste sorte onyks, også kaldet onyx på engelsk. Onyks er et naturligt mineral der fremstår som en sten, som i dette tilfælde er sort. Det siges om sort onyks at den fremmer den mentale balance, samt evnen til at se tingene i et større og mere objektivt perspektiv. Onyks skulle desuden give åndelig inspiration samt større kontrol over sine følelser.

Ud over alle disse egenskaber, er sort onyks dog også en helt ualmindelig smuk sten. Den glatte sorte overflade er mørk og mystisk som natten selv og det har man her valgt at kombinere med en smuk og enkel hjerteform. Vær dog opmærksom på at farven kan være svagt varierende fra plug til plug, i og med at det er et organisk materiale som er hentet direkte i naturen.

Du kan få den sorte hjerteplug i seks forskellige størrelser som går fra 6 mm. i diameter og op til 12 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-107
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Sten
Stentype Onyks
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hjerteformet plug af sort onyks
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.