Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af ametyst med o-ring

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Pluggen du ser på billedet herover er lavet af et organisk materiale - Nærmere betegnet kvarts. Navnet på stenen er ametyst og er utrolig flot i sit varierende udseende. Grundfarven er lille, men farvenuancerne går fra helt lys violet og over i det mørke. I det rette lys kan det endda være muligt at der er helt klare gennemsigtige områder. Som du også kan se på produktbilledet, går der årer igennem smykket. Det er ikke noget der kan mærkes, da de er poleret helt glatte - Men ved stød eller slag, kan de være sårbare i lige præcis de årer, så det gælder om ikke at smide dem på gulvet.

Pluggen findes i flere forskellige størrelser. Jo større diameter, jo mere spændende er de også at kigge på. Alle plugs er udstyret med en o-ring i bagenden.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-174
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Sten
Stentype Ametyst
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af ametyst med o-ring
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.