Kuppelformet plug af sort agat

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du mulighed for at bære et lille stykke af selveste moder natur i dit stretch, for her kan du nemlig få dig en helt unik og meget flot plug, af ægte sort agat. En agat er en stenart som findes i flere farver men den sorte variant finder man hovedsageligt i Afrika samt Brasilien. Sort agat bærer som alle andre ædelsten, på sin helt egen betydning samt egenskaber.

Den sorte agat menes at være en stabiliserende sten som fremmer praktisk og logisk tankegang. Derudover menes den også at have en positiv indvirkning på personligt mod, indre fred og styrke. Den sorte agat rummer helt sikkert egenskaber som vi alle kan have ekstra brug for, fra tid til anden.

Pluggen her er lavet med en kuppelformet front som faktisk får smykket til at syne lidt større end det er. Fronten har nemlig en kant som går lidt ud over resten af smykket. Bagsiden er helt plan så smykket føres nemt ind gennem øret forfra, hvorefter det lukkes med en lille o-ring på bagsiden. Pluggen fås i størrelser som rangerer lige fra 4 mm. - 16 mm. i diameter så der er et stort spænd og mange størrelsesmuligheder med denne plug.

Da agat er et materiale som er hentet direkte i naturen, kan man godt opleve forskellige nuancer i farven fra det ene smykke til det andet. Selv om denne variant hedder "sort agat" så findes der altså også 50 shades af sort og hver eneste plug er dermed helt unik i sin sammensætning og farve.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-130
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Sten
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kuppelformet plug af sort agat
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.