Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Matsort tunnel

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Matsort er det nyt sort. I hvert fald når det kommer til stretching og smykkerne dertil.
Disse tunnels er lavet af ren kirurgisk stål og har fået en flot overfladebehandling med en matsort farve, som gør dem meget diskrete at se på, selv ved store størrelser.
Tunnelen har en afskruelig bagende, så smykket er utrolig let at isætte i øret.

Størrelsen på smykket vælger du selv i boksen herover blandt størrelser der strækker sig fra 3 mm. - 24 mm.
Smykker med denne overflade fås også som solid matsort plug.

Overfladen på dette smykke er en smule mere modtagelig overfor ridser og skrammer end almindelige tunnels, så hvis de ligger og ruller rundt i en skuffe, vil de hurtigt se brugt ud. Men hvorfor skal man også gemme sådan nogle fede tunnels væk - De skal jo bæres i øret :)

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-95
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Farve Sort
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Matsort tunnel
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images