Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Sort plug af træ

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

KISS, "Keep It Simple, Stupid", er vist meget passende at sige om denne fede, men meget enkle plug, lavet af træ.

Træsorten er areng, som er meget mørk, næsten sort, i farven. Der kan forekomme enkelte farvespil, men alt holdes i den mørke nuance.

Er du endnu ikke startet på stretching, går der lidt tid inden du kan benytte den største model af denne plug. Du kan nemlig købe denne plug fra 6,5 mm. og helt op til 47,5 mm. Så det kræver forholdsvis store huller, hvis man vil have den største.

Da det er et organisk materiale, vil farverne variere en smule fra plug til plug, men vi gør vores bedste for at sende to ens, hvis der bestilles to.

Læs evt. mere om træ og organiske materialer på vores informationsside omkring piercingmaterialer.

Bemærk: Før dette smykke tages i brug, kan det være en god idé, at rense overskydne olier af med mild sæbevand og behandle smykket med en naturlig voks. Bivoks er i sær at anbefale, da det forsegler smykkets farve og du kan derved undgå at dette smitter af på huden. Smykket her kan nemlig smitte af, da du modtager det i en naturlig rå form, hvor træet er blevet mættet med olier der indeholder naturlige farvepigmenter, for at udligne de bagvedliggende træstrukture.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-63
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Farve Sort
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Topklasse
Karakter
Lækker stilet Bedømt af jacob
Wee!
Karakter
Så fin, jeg er super glad for dem. :-) Bedømt af Sabine
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Sort plug af træ
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images