Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af mørk rosentræ

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du været i gang med stretching i et stykke tid, så har vi her en specielt tunnel til din samling.
Denne tunnel er lavet af rosentræ og er udformet som det man kalder "double flat flare", hvilket vil sige at smykket har to høje kanter og et fladt "wearable area", altså selve arealet, som sidde i øreflippen. Smykkets indvendige område er konkav, hvilket vil sige at det buer indad.

Træsorten er fra det sydlige Indien og har en utrolig flot struktur, med farver der kan gå fra at være rødlig/lilla til helt sort. Du får med andre ord ikke to tunnels som er 100% ens. Men det er netop det fede ved de organiske materialer.

Denne model kan købes i følgende størrelser:

 • 6,5 mm.
 • 8 mm.
 • 10 mm.
 • 12 mm.
 • 14 mm.
 • 16 mm.
 • 19 mm.
 • 22 mm.
 • 25 mm.
 • 30 mm.
 • 35 mm.
 • 40 mm.

I og med at det er træ, skal du også behandle smykket derefter. Dvs. det ikke må udsættes for vand og stærk sollys. Det skal opbevares i et godt ventileret område, da træ under vekslende omgivelser kan udvide sig og trække sig sammen og med tiden skaber revner og gå i stykker.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-74
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Farve Brun
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af mørk rosentræ
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.