Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

 • Ægte materialer
  Alle vores varer er 100% ægte.
 • Gratis fragt
  Ved ordrer over 299,- kr. Ellers fragt fra 29,- kr.
 • Dag til dag levering
  Forventet leveringstid er én hverdag
 • Største udvalg
  Altid over 600.000 varer på lager.

1 til 48 af 89

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2

1 til 48 af 89

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dages returret
  Få smykket i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 600 gode bedømmelser ().
 • Dansk kundeservice
  Telefon og email, alle hverdage fra 10-15:30.

Tunnels

Tunnels er stretching-smykker som kort fortalt har et hul igennem sig. I modsætning til en plug, vil man derfor kunne se igennem ens stretchede piercing. Plugs fylder nemlig hele dit stretch ud, hvorimod en tunnel efterlader et hul i midten man kan se igennem.

Tunnels i små og store størrelser

Man skulle egentlig tro at tunnels var reserveret for personer med forholdsvis store stretches. Men tror man det, tager man fejl. I dag fås der tunnels helt ned til et stretch på 1,2 mm. Det er samme tykkelse som de tyndeste piercingnåle man kan få i øret. Dvs. at selvom man bare har fået piercet et almindeligt hul igennem øret, så kan man stadig få en tunnel i, hvor der er hul hele vejen igennem øret. Men det siger så også sig selv, at hullet er utroligt småt og derfor er det også mest for sjov at de laves så små.

4-10 mm. stretching tunnels

De fleste med stretch i Danmark ligger på mellem 4 og 10 mm. og der bliver de typisk stående. En tunnel har som regel også et fint hul igennem øret, allerede ved 4 mm. At de fleste smykker på BodyMod.dk Shop også pt. kun føres i størrelser lidt op over 10 mm. hænger sammen med populariteten af de forskellige modeller. Kommer man først over 10 mm. må man hurtigt skulle indfinde sig med at udvalget også bliver mindre.

Store tunnels

Hos BodyMod.dk Shop finder du også tunnels der er større end 10 mm. Ja faktisk har vi dem pt. i størrelser over 51 mm. hvilket også må siges at være en flot stor størrelse. Desværre slutter utroligt mange af vores designs allerede omkring 16 mm, men vi udvider konstant sortimentet, i både dybden og bredden.