Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Dråbeformet plug af træ

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Formen på denne plug springer nok lidt i øjnene, når man ser andre plugs, der normal er runde. Men denne plug er helt speciel, da den nemlig er dråbeformet, hvilket giver et helt anderledes look i dit stretch. Så hvis du mangler noget nyt og anderledes til dit stretch, så må dette smykke være noget for dig.

Smykket er lavet af et mørkt stykke træ. Træ er selvfølgelig et organisk materiale, hvilket betyder, at det er helt perfekt til allergikere. Derudover kan dit øre også meget lettere ånde gennem træ, hvilket formindsker lugtgener, der kan forekomme ved et stretch. Dog er træ et skrøbeligt materiale, men så længe du passer godt på det, så passer det godt på dit øre.

Smykket starter fra 8 mm. i diameter og hele vejen op til 25 mm., og så er den et såkaldt "double flared plug", hvilket vil sige, at smykket har forhøjede kanter i begge ender, som gør at smykket sidder fast i dit øre. Det kan dog kræve en smule øvelse, at sætte smykket i, da kanterne er tykkere end den del der går gennem øret. Mestrer man at sætte smykket i, så vil man opleve en helt utrolig pasform.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-59
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11.5 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Dråbeformet plug af træ
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.