Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Tunnel med skruegevind

59,00 kr
På lager

Smuk og enkel tunnel i det stilrene look til dig som gerne vil holde dig til det simple men klassiske design, når du stretcher. Denne smukke tunnel er lavet af kirurgisk stål som efterfølgende er blevet farvet. Kirurgisk stål er meget anvendt til piercingsmykker og her får du det i luksusudgaven med guldbelægning på.

Du kan få denne tunnel i ni forskellige størrelser og i tre forskellige farver. Den er meget nem at sætte i øret da den er udstyret med et indvendigt skruegevind i den ene ende. Du skiller blot din tunnel i to stykker hvorefter du skubber den nemt og ubesværet ind i øret, for til sidst at skrue den anden kant på igen. Overgangen mellem de to dele er stort set usynlig når de to dele er skruet sammen, da de flugter præcist med hinanden og ligner en tunnel i kun én del når det er samlet.

På grund er den praktiske kant som buer let ud af, sidder denne tunnel også rigtig godt fast i øret. når først den sidder der. Den falder altså ikke sådan lige ud af øret igen, da kanterne er med til at holde smykket godt på plads i øret.

Detaljer
NavnTunnel med skruegevind
SKUTunnel-97
LukketypeInternt gevind
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde10 mm.
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tunnel med skruegevind
Din bedømmelse
Tunnel med skruegevind