Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel med skruegevind

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Smuk og enkel tunnel i det stilrene look til dig som gerne vil holde dig til det simple men klassiske design, når du stretcher. Denne smukke tunnel er lavet af kirurgisk stål som efterfølgende er blevet farvet. Kirurgisk stål er meget anvendt til piercingsmykker og her får du det i luksusudgaven med guldbelægning på.

Du kan få denne tunnel i ni forskellige størrelser og i tre forskellige farver. Den er meget nem at sætte i øret da den er udstyret med et indvendigt skruegevind i den ene ende. Du skiller blot din tunnel i to stykker hvorefter du skubber den nemt og ubesværet ind i øret, for til sidst at skrue den anden kant på igen. Overgangen mellem de to dele er stort set usynlig når de to dele er skruet sammen, da de flugter præcist med hinanden og ligner en tunnel i kun én del når det er samlet.

På grund er den praktiske kant som buer let ud af, sidder denne tunnel også rigtig godt fast i øret. når først den sidder der. Den falder altså ikke sådan lige ud af øret igen, da kanterne er med til at holde smykket godt på plads i øret.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-97
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med skruegevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.