Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Plug af snakewood

79,00 kr
På lager

Denne plug er lavet af træ, som er et organisk materiale. Træsorten er, som produkttitlen siger, slange-træ. Vi er dog ikke sikre på at der findes nogen korrekt oversættelse for snake wood, som er det engelske navn for netop denne sort.

Strukturen i denne træsort er et emne for sig og er det der gør snake wood noget helt særligt. Strukturen er også det der har navngivet denne plug, da det ligner slangeskind rigtig godt. Selvfølgelig kan der være afvigelser, da det er et organisk materiale. Af samme årsag får du ikke to plugs som er ens i strukturen.
Strukturen består af bølgede linjer, som varierer i farve. Farverne bliver dog i den brun-/rødlige ende af farveskalaen med mørkere brune eller sorte pletter.

Pluggens frong (og bagende) buer let indad som en parabol, hvilket gør at strukturen på træet fremtræder meget tydeligt når den sidder i øret og lyset fanger den. En af træset unikke egenskaber at den er let at polere, så med den rette olie (f.eks. jojobaolie) og en god omgang knofedt, kan du let få pluggen til at se skinnende ny ud, hvis den skulle have mistet "pusten". Husk dog ikke at gennemvæde pluggen, da det som sagt er et organisk materiale. Tag derfor pluggen ud når du går i bad - Udsæt den generelt ikke for skiftevis fugt og tørke.

Så hvis du gerne vil eje denne plug af den eksotiske træsort, snakewood, så er det bare med at vælge din foretrukne størrelse. Du kan vælge mellem størrelser fra 8 mm. og op til 25 mm. Køber du to stk., vil du uanset hvilken størrelse du vælger, ikke få to plugs der er ens i strukturen.

Detaljer
NavnPlug af snakewood
SKUPlug-97
TypePlug
PlaceringStretching
MaterialeTræ
Dybde11.5 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug af snakewood
Din bedømmelse
Plug af snakewood