Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af snakewood

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne plug er lavet af træ, som er et organisk materiale. Træsorten er, som produkttitlen siger, slange-træ. Vi er dog ikke sikre på at der findes nogen korrekt oversættelse for snake wood, som er det engelske navn for netop denne sort.

Strukturen i denne træsort er et emne for sig og er det der gør snake wood noget helt særligt. Strukturen er også det der har navngivet denne plug, da det ligner slangeskind rigtig godt. Selvfølgelig kan der være afvigelser, da det er et organisk materiale. Af samme årsag får du ikke to plugs som er ens i strukturen.
Strukturen består af bølgede linjer, som varierer i farve. Farverne bliver dog i den brun-/rødlige ende af farveskalaen med mørkere brune eller sorte pletter.

Pluggens frong (og bagende) buer let indad som en parabol, hvilket gør at strukturen på træet fremtræder meget tydeligt når den sidder i øret og lyset fanger den. En af træset unikke egenskaber at den er let at polere, så med den rette olie (f.eks. jojobaolie) og en god omgang knofedt, kan du let få pluggen til at se skinnende ny ud, hvis den skulle have mistet "pusten". Husk dog ikke at gennemvæde pluggen, da det som sagt er et organisk materiale. Tag derfor pluggen ud når du går i bad - Udsæt den generelt ikke for skiftevis fugt og tørke.

Så hvis du gerne vil eje denne plug af den eksotiske træsort, snakewood, så er det bar emed at vælge din foretrukne størrelse i boksen herover. Du kan vælge mellem størrelser fra 8 mm. og op til 25 mm. Køber du to stk., vil du uanset hvilken størrelse du vælger, ikke få to plugs der er ens i strukturen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-97
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11.5 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af snakewood
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.