Tunnel af snakewood

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her ser du en af de virkelig flotte tunnels af træ, som er perfekt til dig der hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller design. Denne flotte rødbrune tunnel er 100% organisk og er dermed noget af det bedste du kan bruge til dit stretch. Organiske materialer tillader nemlig din hud at ånde mens smykket sidder i og adskiller sig på den måde fra andre typer materialer.

Snakewood er en helt speciel træsort der, som navnet også antyder, har en flot struktur i træet som minder meget om slangeskind. Det mønster som ses i træet er som fine striber og pletter der nogle steder smelter lidt sammen på forskellige måder. Hver eneste tunnel er unik i sit mønster, da de jo er udskåret fra forskellige steder på træet.

Den smukke tunnel har bløde afrundede kanter for optimal komfort når den bæres i øret. Den buer ligeledes let indad mod midten for at sikre at den sidder så godt fast i øret som muligt.

Vær opmærksom på, at du bør tage denne tunnel ud af øret når du bader da træ udvider sig når det bliver vådt. Du vælger selv din ønskede størrelse som spænder lige fra 8 mm. og helt op til 25 mm.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-108
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11.5 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Farve Brun
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Mega fed Tunnel
Karakter
Mit øre kan ånde og jeg har ikke længere lugtgener.
Udover det er det snakewood tunnel rigtig flot
Bedømt af Maria
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af snakewood
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.