Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Tunnel af snakewood

89,00 kr
På lager

Her ser du en af de virkelig flotte tunnels af træ, som er perfekt til dig der hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller design. Denne flotte rødbrune tunnel er 100% organisk og er dermed noget af det bedste du kan bruge til dit stretch. Organiske materialer tillader nemlig din hud at ånde mens smykket sidder i og adskiller sig på den måde fra andre typer materialer.

Snakewood er en helt speciel træsort der, som navnet også antyder, har en flot struktur i træet som minder meget om slangeskind. Det mønster som ses i træet er som fine striber og pletter der nogle steder smelter lidt sammen på forskellige måder. Hver eneste tunnel er unik i sit mønster, da de jo er udskåret fra forskellige steder på træet.

Den smukke tunnel har bløde afrundede kanter for optimal komfort når den bæres i øret. Den buer ligeledes let indad mod midten for at sikre at den sidder så godt fast i øret som muligt.

Vær opmærksom på, at du bør tage denne tunnel ud af øret når du bader da træ udvider sig når det bliver vådt. Du vælger selv din ønskede størrelse som spænder lige fra 8 mm. og helt op til 25 mm.

Detaljer
NavnTunnel af snakewood
SKUTunnel-108
TypeTunnel
PlaceringStretching
MaterialeTræ
FarveBrun
Dybde11.5 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tunnel af snakewood
Din bedømmelse
Tunnel af snakewood