Sort tunnel af horn med hvid ring

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du en utrolig simpel, men meget stilfuld tunnel til dit stretch. Den er primært lavet af horn fra en vandbøffel, men indeholder også ben fra selv samme dyr i form af en ring, som løber rundt i smykkets kant. Den hvide ring af ben er placeret midt imellem to lag horn, så det giver en rigtig flot effekt med tydelige kontraster i overgangene fra sort til hvid.

Både horn og ben er organisk materiale som tillader dit stretch at ånde mens smykket sidder i. Når din hud får lov til at ånde, undgår du også meget nemmere lugtgener i dit stretch, sammtidig med at din hud holdes sund og tør.

Så hvis du vil være lidt ekstra god ved dig selv, så vil denne flotte tunnel af horn og ben være et rigtig godt valg. Du får både det bedste et stretch kan få rent materialemæssigt, samt et super fedt design på samme tid.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-37
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Horn
Farve Sort/Hvid
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
De er super nice at ha i ørene
Karakter
De er rigtig lækker Og kan helt klart anbefale dem :-) Bedømt af Anja L
MEGA smarte tunnels
Karakter
Har nu gået med mine tunnels i en uges tid og jeg er mere end imponeret over kvaliteten.
Desuden er det et lækkert materiale og samtidig lidt fedt at gå rundt med noget fra et dødt dyr i øret :)
Bedømt af Morten K.
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Sort tunnel af horn med hvid ring
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images