Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af akryl med indvendigt prikket mønster

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Få dig en superfed tunnel af akryl med indvendigt prikket mønster i et flot grafisk design samt en frisk limegrøn farve. Denne tunnel fås i mange størrelser lige fra 8 mm. og helt op til 25 mm. i diameter og den bliver faktisk kun federe, jo større den bliver. Det kan være svært at dekorere en tunnel ret meget, men her har skaberen af dette værk været virkelig kreativ, og lagt det fantastisk flotte grønne mønster, på indersiden i smykket.

Ud over det saftige grønne mønster, er denne tunnel helt sort og står derfor i ekstra flot og tydelig kontrast, til mønsteret. Smykket er lavet af akryl, som er et hårdt plastmateriale der har en let og behagelig vægt. Det er især en fordel når man kommer op i de helt store størrelser, at smykket ikke tynger øret mere end højst nødvendigt. Akryl er desuden også et supergodt materialevalg til folk med nikkelallergi, da det er 100% fri for nikkel.

Så hvis du er på udkig efter et nyt cool og anderledes stretchingsmykke, kunne denne lækre tunnel af akryl med indvendigt prikket mønster, måske lige præcis være det du går og søger.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-118
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
love it
Karakter
rigtig fed bestilte 10mm ser godt ud. men til andre husk at tag det stille og roligt når i skal have den i
Bedømt af Casper A
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af akryl med indvendigt prikket mønster
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.