15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Tunnel af akryl med indvendigt prikket mønster-15%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

69,00 kr -15%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Få dig en superfed tunnel af akryl med indvendigt prikket mønster i et flot grafisk design samt en frisk limegrøn farve. Denne tunnel fås i mange størrelser lige fra 8 mm. og helt op til 25 mm. i diameter og den bliver faktisk kun federe, jo større den bliver. Det kan være svært at dekorere en tunnel ret meget, men her har skaberen af dette værk været virkelig kreativ, og lagt det fantastisk flotte grønne mønster, på indersiden i smykket.

Ud over det saftige grønne mønster, er denne tunnel helt sort og står derfor i ekstra flot og tydelig kontrast, til mønsteret. Smykket er lavet af akryl, som er et hårdt plastmateriale der har en let og behagelig vægt. Det er især en fordel når man kommer op i de helt store størrelser, at smykket ikke tynger øret mere end højst nødvendigt. Akryl er desuden også et supergodt materialevalg til folk med nikkelallergi, da det er 100% fri for nikkel.

Så hvis du er på udkig efter et nyt cool og anderledes stretchingsmykke, kunne denne lækre tunnel af akryl med indvendigt prikket mønster, måske lige præcis være det du går og søger.

Detaljer
NavnTunnel af akryl med indvendigt prikket mønster
SKUTunnel-118
Kampagne-15%
TypeTunnel
PlaceringStretching
MaterialeAkryl
Dybde11 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tunnel af akryl med indvendigt prikket mønster
Din bedømmelse
Tunnel af akryl med indvendigt prikket mønster