Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af akryl med tre skulls

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du lige står og mangler en af de lidt mere rå plugs til dit stretch, så er du kommet til det rette sted. Lidt længere oppe på siden finder du en plug, der er lavet af akryl og har fået lagt tre skulls ned i sig. Disse tre skulls ligger i en cirkel med ansigtet opad mod fronten af smykket. Herefter er der blevet lagt en gennemsigtig overflade over de tre skulls, for at sikre at de ikke falder ud, og selvfølgelig for at give pluggen et flot finish.

Smykket her er dog ikke for nybegyndere inden for stretching - størrelserne på smykket starter nemlig fra 10 mm., hvilket skyldes det fede design som denne plug har. Det ville nemlig være meget svært at se, og ikke mindst lave, de tre skulls, hvis man skulle lave en plug på 3 mm. med dette design. Smykket er formet således, at den er tyndere i midten af smykket og med en forhøjet kant - dette hjælper smykket med at sidde ordenligt fast i dit øre.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-111
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 15 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl med tre skulls
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.