SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...
%

Plug af akryl til ørering

23,20 kr Fra 29,00 kr
På lager

Er du også en af dem som har en masse gamle øreringe liggende du ikke kan bruge længere, efter du er begyndt at stretche dine ører? Så kan vi nu præsentere dig for denne specialdesignede plug, som netop er lavet til at kunne give alle dine gamle øreringe nyt liv.

Pluggen er lavet af sort akryl og har et skruegevind på bagsiden, så den er nem at tage i og ud af øret. På forsiden er den helt flad og har et lille hul i midten på 0.8 mm som passer til helt almindelige øreringe, som dem man bruger når man kun har almindelige huller i ørerne.

Fidusen er lige så enkel som den er genial, du stikker blot din ørering gennem hullet i midten af pluggen, hvorpå du sætter pluggen i øret og voila, du har nu både plug og ørering på. På den måde kan du atter bruge alle dine gamle aflagte øreringe igen.
Hvis den lille metallås som sidder på øreringen ikke passer til pluggen i størrelse, er det intet problem, for når du bestiller denne plug, får du altid en ekstra lille silikonelås med til din ørering. Den medfølgende silikonelås er på det bredeste stykke 4 mm.

Du kan få denne unikke plug lige fra 12 mm og helt op til 24 mm i diameter. 

Bestil denne plug med det samme så alle dine gamle øreringe atter kan komme til deres ret i dine ører igen.

Bemærk, prisen er pr. stk. og margueritsmykket på det ene produktbillede er blot for at vise hvordan smykket bruges og medfølger derfor ikke.

Detaljer
NavnPlug af akryl til ørering
SKUPlug-93
LukketypeEksternt gevind
TypePlug
MaterialeAkryl
FarveSort
Dybde10 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug af akryl til ørering
Din bedømmelse
Plug af akryl til ørering