Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af akryl til ørering

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du også en af dem som har en masse gamle øreringe liggende du ikke kan bruge længere, efter du er begyndt at stretche dine ører? Så kan vi nu præsentere dig for denne specialdesignede plug, som netop er lavet til at kunne give alle dine gamle øreringe nyt liv.

Pluggen er lavet af sort akryl og har et skruegevind på bagsiden, så den er nem at tage i og ud af øret. På forsiden er den helt flad og har et lille hul i midten på 0.8 mm. som passer til helt almindelige øreringe, som dem man bruger når man kun har almindelige huller i ørerne.

Fidusen er lige så enkel som den er genial, du stikker blot din ørering gennem hullet i midten af pluggen, hvorpå du sætter pluggen i øret og voila, du har nu både plug og ørering på. På den måde kan du atter bruge alle dine gamle aflagte øreringe igen.
Hvis den lille metallås som sidder på øreringen ikke passer til pluggen i størrelse, er det intet problem, for når du bestiller denne plug, får du altid en ekstra lille silikonelås med til din ørering. Den medfølgende silikonelås er på det bredeste stykke 4 mm.

Du kan få denne unikke plug lige fra 6 mm. og helt op til 24 mm. i diameter. Vær dog opmærksom på at hullet bag på de små størrelser er for små til at få en almindelig øreringlås i. Den indvendige plads i den mindste plug er lige omkring 4 mm. som er samme størrelse som den lille siliokonelås der følger med fra os. Den kan derfor godt være lidt besværlig at få stoppet ind i pluggen, det kan dog godt lade sig gøre med lidt snilde. Alternativt er de små 6 mm. plug også rigtig godt egnet til hænge-øreringe med kroge uden lås.

Bestil denne plug med det samme så alle dine gamle øreringe atter kan komme til deres ret i dine ører igen.

Bemærk, prisen er pr. stk. og margueritsmykket på det ene produktbillede er blot for at vise hvordan smykket bruges og medfølger derfor ikke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-93
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Farve Sort
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af akryl til ørering
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.