Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af træ med muslingeskal

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne plug er lavet af træ, og har dermed ingen afskruelige gevind eller andre dele der kan tages af. Pluggen er med andre ord lavet af ét stykke træ. I fronten af pluggen er der ilagt et stykke af en muslingeskal. Da både træ og muslinger er organiske materialer, får du, hvis du bestiller to stk., ikke to plugs der er ens. Det er mest muslingen der kan være meget varierende i udseendet, da de små årer og det fine farvespil kan være meget forskelligt - Men det er netop det der gør denne plug unik.

Muslingeskallen er limet på pluggen, hvorefter der er pålagt en tyk akrylhinde henover, for at beskytte skallen. Pluggen findes i flere forskellige størrelser, hvor 6 mm. er den mindste og 16 mm. den største. Derimellem springer den med 2 mm. interval.
Da der, som tidligere skrevet, ikke er nogle gevind, kræver det lidt snilde at isætte dem i øret. Bagkanten skal ligesom krænges ind forfra i øret. Giv evt. din øreflip lidt massage når du er i bad, det gør øret mere elastisk.

Da det er organiske materialer, anbefaler vi dig ikke bære smykkerne i våde miljøer.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-1
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med muslingeskal
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.