Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af træ med stor konveks opalite

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne plug er lavet af to organiske materialer, som er henholdsvis træ og glas. Hvorvidt glas er et organisk materiale kan man så diskutere, da det jo er man-made ud af flydende sand. Hvorom alting er, så er pluggen her en fryd for øjet med sin varme brune træfarve og den mælkehvide opalite i fronten. Opalite er, som du også kan se på billedet herover, changerende i farven. Den er primært hvid, men har nuancer af både blå, pink og orange i sig, alt efter hvordan lyser rammer den.

Pluggen findes i flere forskellige farver, hvor størrelsen på glasstenen er proportionel med størrelsen på pluggen. Opaliten er konveks og pluggen flad på bagisden.

Da vi her har med træ at gøre, anbefaler vi ikke at man bærer den i et vekslende fugtigt miljø, da det kan få pluggen til at sprække. Samtidig opløser vand alle former for lim med tiden. Og da opaliten er limet fast på pluggen er dette også med til at fraråde at den bruges i et vådt miljø som f.eks. når man er i bad etc.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-29
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Sekundær materiale Sten
Stentype Opalite
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med stor konveks opalite
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.