Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Plug af horn med perlemor

49,00 kr
På lager

Som du kan høre af navnet, så er dette smykke lavet af horn. Mere specifikt er det lavet af horn fra en vandbøffel, hvilket også er herfra, at pluggen får sin flotte sorte farve. Da smykket er lavet af et organisk materiale, som horn jo er, betyder det også at det er velegnet til et færdighelet stretch. Ved organiske materialer har øret meget lettere ved at ånde og derfor vil man mange gange opleve, at man er fri for lugtgener - som man f.eks. vil kunne opleve ved andre materialer som kirurgisk stål.

Vi gør dog lige opmærksom på, at siden det er et organisk materiale, så er det også følsomt over for fugt. Dette kan føre til, at smykket kan går i stykker, hvis man ikke passer ordentligt på det. Med organiske materialer kan der også være små variationer i smykket, som f.eks. farve eller udseende. Dette medfører dog også en charme for folk, som holder meget af materialer som f.eks. horn.

På fronten af smykket sidder der en lille regnbuefarvet rund plade. Denne plade er også lavet af et organisk materiale, nemlig perlemor. Perlemors designet tilfører noget ekstraordinært til dette ellers meget simple smykke, og den sorte farve fremhæver virkelig perlemoren. Så hvis du leder efter en helt igennem organisk plug, så er du kommet til det helt rette sted.

Detaljer
NavnPlug af horn med perlemor
SKUPlug-168
TypePlug
PlaceringStretching
MaterialeHorn
Dybde11 mm.
Antal enheder1 stk.
Sekundær materialePerlemor
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug af horn med perlemor
Din bedømmelse
Plug af horn med perlemor