Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af horn med perlemor

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Som du kan høre af navnet, så er dette smykke lavet af horn. Mere specifikt er det lavet af horn fra en vandbøffel, hvilket også er herfra, at pluggen får sin flotte sorte farve. Da smykket er lavet af et organisk materiale, som horn jo er, betyder det også at det er velegnet til et færdighelet stretch. Ved organiske materialer har øret meget lettere ved at ånde og derfor vil man mange gange opleve, at man er fri for lugtgener - som man f.eks. vil kunne opleve ved andre materialer som kirurgisk stål.

Vi gør dog lige opmærksom på, at siden det er et organisk materiale, så er det også følsomt over for fugt. Dette kan føre til, at smykket kan går i stykker, hvis man ikke passer ordentligt på det. Med organiske materialer kan der også være små variationer i smykket, som f.eks. farve eller udseende. Dette medfører dog også en charme for folk, som holder meget af materialer som f.eks. horn.

På fronten af smykket sidder der en lille regnbuefarvet rund plade. Denne plade er også lavet af et organisk materiale, nemlig perlemor. Perlemors designet tilfører noget ekstraordinært til dette ellers meget simple smykke, og den sorte farve fremhæver virkelig perlemoren. Så hvis du leder efter en helt igennem organisk plug, så er du kommet til det helt rette sted.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-168
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Horn
Sekundær materiale Perlemor
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af horn med perlemor
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.