Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af træ med prikket tribalmønster

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Virkelig lækker luksus plug af skøn varmblodet rosentræ eller flot mørk ibenholt, som er organiske materialer der tillader dit stretch at ånde. Denne plug er tilmed dekoreret med det flotteste tribalmønster af prikker på fronten, som virkelig giver smykket et sofistikeret og anderledes look.

Det smukke mønster af tre hvirvelvinde der snor sig fuldstændig symmetrisk omkring hinanden, er lavet på en messingplade der tilsammen fremstår som et super flot og gennemført prikmønster.

Modellem af rosentræ har en dejlig varm træfarve som harmonerer perfekt sammen med det gyldne messingfarvede prikmønster på fronten. Det kan dog også være at du ønsker dig et smykke med lidt mere "volume" og her er modellen af ibenholt rigtig god, da den mørke farve står i flot og skarp kontrast til det gyldne tribalmønster.

Pluggen fås i mange forskellige størrelser, så du skal blot finde den der passer til dig, før du går videre til bestilling. Vær opmærksom på at der kan være minimale forskelle i træets nuance og struktur, hvis du bestiller mere end én plug.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-138
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Træ
Dette smykke er lavet af træ. Træ er et organisk materiale og kan derfor variere i farve og struktur. Det er dog charmen ved træ og derfor et plus. Træ er også varme- og fugtfølsom og kan derfor gå i stykker, hvis det udsættes for disse. Noget træ kan indeholde farve og vil, hvis de udsættes for fugt, smitte en smule af - Det er dog ikke noget farligt, da det er farve fra smykkets kilde.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af træ med prikket tribalmønster
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.