Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af glas i flere farver

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Pluggen du ser på billedet lidt længere oppe findes i mange forskellige modeller. Du kan nemlig både vælge farven på smykket, men også diameteren på smykket. Smykket findes nemlig i størrelserne fra 6 mm. og helt op til 16 mm. - så der er noget for en hver.

Pluggen er lavet af glas, og er en såkaldt double flared plug. Det betyder at smykket er et helt stykke glas, med to forhøjede kanter. Du sætter derfor smykket i øret ved stille og roligt, at krænge det i - man kan med fordel taget et varmt bad inden man sætter smykket i, da det varme vand vil gøre øret mere elastisk og lettere at arbejde med.

Som sagt før, så findes smykket i flere forskellige farver - hvilke kan ses på produktbilledet. Du kan blandt andet få smykket i en lilla farve, eller en sort farve. Du kan se, hvilke farver der er tilgængelige i kassen til højre for billedet og så kan du bruge billedet til lidt inspiration, hvis du har svært ved at vælge en farve.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-170
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Glas
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af glas i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.