Saddle spreader med filigran og sten

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne saddle spreader ligner vores helt simple sadde spreader, lige bortset fra de sirlige snoninger inde i selve smykket. Snoningerne går undere termen "filigran", som består af små snoninger blandet med små kugler. Der er ikke noget decideret motiv at spotte i designet, men i sin helhed vil det ligne et tæt broderet mønster. I midten af mønsteret sidder en lille klar dråbeformet sten som kronen over værket.

Smykket kan købes i flere forskellige størrelser og i flere forskellige farver. Du skal som minimum have et 10 mm. hul i øret for at kunne bruge den mindste størrelse. Men det gør ikke noget hvis dit hul er større end den største størrelse vi har. For smykket har med sine nedadgående kanter et godt greb om dit øre. Så selvom dit hul er større, vil smykket blot udfylde den nederste del af dit øre og lade resten være åben opadtil.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-78
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 10 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype PVD-belægning
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Saddle spreader med filigran og sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.