Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Tunnel af kirurgisk stål

39,00 kr
På lager

Denne tunnel er lavet af kirugisk stål, som er det mest anvendte materiale, når man snakker om stål til produktion af piercingsmykker. Kirurgisk stål har den egenskab at det er forholdsvis billigt i forhold til andre metaller samtidig med at det er utroligt stærkt og ikke mindst utrolig sikkert. Du får altså her en bundsolid tunne, som ikke bare sådan går i stykker hvis den tabes og som ikke frigiver nikkel eller andre farlige stoffer.

Smykket er lavet ud af ét stykke metal, dvs. der ingen skruegevind er til at gøre isættelsen lettere. Til gengæld sidder den som Hans i Grethe når den først sidder i øret, hvor den med sit simple design vil pryde ethvert stretchet øre. For smykket her er nok den mest klassike udformning inden for stretching overhovedet. Nemlig bare en rund ring, hvilket er et absolut must have for enhver der har stretch i sit øre.

Modellen fås i 12 forskellige størrelser, hvor den mindste måler 3 mm. og den største 25 mm. Så ligger du i det spænd, er det bare med at få bestilt.

Detaljer
NavnTunnel af kirurgisk stål
SKUTunnel-102
TypeTunnel
PlaceringStretching
MaterialeKirurgisk stål
FarveBlank
Dybde11 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Tunnel af kirurgisk stål
Din bedømmelse
Tunnel af kirurgisk stål