Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Tunnel af kirurgisk stål

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne tunnel er lavet af kirugisk stål, som er det mest anvendte materiale, når man snakker om stål til produktion af piercingsmykker. Kirurgisk stål har den egenskab at det er forholdsvis billigt i forhold til andre metaller samtidig med at det er utroligt stærkt og ikke mindst utrolig sikkert. Du får altså her en bundsolid tunne, som ikke bare sådan går i stykker hvis den tabes og som ikke frigiver nikkel eller andre farlige stoffer.

Smykket er lavet ud af ét stykke metal, dvs. der ingen skruegevind er til at gøre isættelsen lettere. Til gengæld sidder den som Hans i Grethe når den først sidder i øret, hvor den med sit simple design vil pryde ethvert stretchet øre. For smykket her er nok den mest klassike udformning inden for stretching overhovedet. Nemlig bare en rund ring, hvilket er et absolut must have for enhver der har stretch i sit øre.

Modellen fås i 12 forskellige størrelser, hvor den mindste måler 3 mm. og den største 25 mm. Så ligger du i det spænd, er det bare med at få bestilt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-102
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel af kirurgisk stål
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images