Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af kirurgisk stål

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Så du vil gerne have en moderne og stilren plug til dit stretchede øre? Så er denne plug et oplagt valg.

Pluggen her er lavet af ren kirugisk stål, som er blevet poleret helt blank og kommer med to høj kanter så den ikke vælter ud af øret.
Det siger sig selv, at en plug af ren kirurgisk stål vejer en del, så er du ikke til plugs der kan mærkes, bør du vælge en anden model til dit stretch.

Med det spejlblanke finish, er det naturligvis let at få pletter og lignende på overfladen, men da smykket er lavet af ren kirurgisk stål, kan alt poleres op igen. Mikrofiberklude er særdeles velegnet dertil.
Er denne plug noget for dig, så vælg din ønskede størrelse ovenfor og bestil i dag.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-76
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 11 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Tilfreds!
Karakter
De er lidt tunge i ørerne men passer fint og er behagelige :-) Bedømt af Kaja benedicte
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af kirurgisk stål
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.