Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Plug af hæmatitsten med o-ring

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du en skøn glatpoleret plug af hæmatitsten. Hæmatitstenen kaldes også for en blodsten og det siges at forskellige typer sten, skulle have forskellige positive egenskaber, som skulle smitte af på den som bærer stenen. For hærmatit eller blodstenenes vedkommende, siges effekten af stenen at være selvkontrol, handlekraft og styrke. Så hvis disse egnskaber tiltaler dig, så kunne denne plug måske være det helt rigtige smykkevalg for dig.

Du kan få hæmatitpluggen i adskillge forskellige størrelser som du vælger i boksen ved siden af billedet. Uansert hvad størrelse du vælger, vil din nye hæmatitplug blive leveret med en lille o-ring som vil sørge for at pluggen holdes på plads i øret. Denne plug er har nemlig ikke nogen kant på bagsiden, hvilket også gør den ekstra nem at sætte i øret. Du piller blot o-ringen af og sætter pluggen i øret, hvorefter du sætter o-ringen fast på pluggen igen, på bagsiden af øret.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-88
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde Varierende
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Sten
Farve Sort
Lukketype O-Ring
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Så flotte
Karakter
Kunne ikke være mere tilfreds! Bedømt af A.C
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af hæmatitsten med o-ring
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.