Plug af rosakvarts med rose

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Helt eminent smuk plug af rosakvarts som oser langt væk af feminin skønhed. Rosakvarts er en ædelsten med en sart transparent rosa farve som symbolsk set står for at fremme en positiv engergi af ro samt kærlighed. I dette tilfælde er den smukke lyserøde sten udskåret så den danner en delikat rose på forsiden af pluggen, en blomst som matcher perfekt til de blide energier samt den sarte farve i rosakvartsen.

Rosen er meget detaljeret udført med blade der lige er på nippet til at folde sig ud, som om rosen netop er ved at åbne sig i fuld flor. Alt ved denne plug, lige fra materiale og design til form og farve, udstråler en frisk feminin ynde. Vær dog opmærksom på at rosakvarts er et organisk materiale og at der derfor kan forekomme en let farveforskel fra den ene plug til den anden. Hvis du bestiller to plugs på samme tid, vil vi selvfølgelig bestræbe os på at sende dig to der er så ens som muligt men da smykket er lavet af materiale som er hentet direkte fra naturen, kan der som sagt godt forekomme en mindre farveforskel. Se evt. også vores plug af rosakvarts med o-ring som er en mere simpel model af samme type ædelsten.

Du kan tilmed få den smukke plug af rosakvarts i et hav af forskellige størrelser som spænder lige fra 6 mm. og op til 20 mm. Du vælger blot den størrelse som passer til dig før du lægger din nye plug i kurven og så sørger vi får at den bliver leveret lige til din postkasse.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Plug-105
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Sten
Farve Lyserød
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plug af rosakvarts med rose
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.