Spar op til 25% på bestsellers

25% rabat på øresmykker

Et nyt tilbud hver dag

Et nyt tilbud hver dag

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Plug af rosakvarts med rose

89,00 kr
På lager

Helt eminent smuk plug af rosakvarts som oser langt væk af feminin skønhed. Rosakvarts er en ædelsten med en sart transparent rosa farve som symbolsk set står for at fremme en positiv engergi af ro samt kærlighed. I dette tilfælde er den smukke lyserøde sten udskåret så den danner en delikat rose på forsiden af pluggen, en blomst som matcher perfekt til de blide energier samt den sarte farve i rosakvartsen.

Rosen er meget detaljeret udført med blade der lige er på nippet til at folde sig ud, som om rosen netop er ved at åbne sig i fuld flor. Alt ved denne plug, lige fra materiale og design til form og farve, udstråler en frisk feminin ynde. Vær dog opmærksom på at rosakvarts er et organisk materiale og at der derfor kan forekomme en let farveforskel fra den ene plug til den anden. Hvis du bestiller to plugs på samme tid, vil vi selvfølgelig bestræbe os på at sende dig to der er så ens som muligt men da smykket er lavet af materiale som er hentet direkte fra naturen, kan der som sagt godt forekomme en mindre farveforskel. Se evt. også vores plug af rosakvarts med o-ring som er en mere simpel model af samme type ædelsten.

Du kan tilmed få den smukke plug af rosakvarts i et hav af forskellige størrelser som spænder lige fra 6 mm. og op til 20 mm. Du vælger blot den størrelse som passer til dig før du lægger din nye plug i kurven og så sørger vi får at den bliver leveret lige til din postkasse.

Detaljer
NavnPlug af rosakvarts med rose
SKUPlug-105
TypePlug
MaterialeSten
FarvePink
Dybde13 mm.
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Plug af rosakvarts med rose
Din bedømmelse
Plug af rosakvarts med rose