Tunnel med stenkant og skruegevind

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Utrolig flot smykke med en stenkant rundt i hele fronten, som er belagt med en klar hinde, der gør at stenene ikke falder ud ved dagligt brug. Du har måske prøvet at tabe en tunnel med sten på gulvet, hvorefter en eller flere sten er faldet ud af fronten. Det sker ikke med denne model, da stenen er indkapslet bag den klare hinde. Det samme gør sig gældende, hvis man har smykker på i bad, hvor stenene er sat fast med lim. Det varme vandt kan godt opløse limen hvorefter stenene kan falde ud. Det er heller ikke tilfældet her, hvor stenene er indkapslet bag hinden.

Hele smykket er lavet af kirurgisk stål, hvor bagdelen af smykket kan skrues af, for lettere at kunne få smykket ind og ud af øret. Når smykket sidder i øret, skrues bagenden let på igen.

Tunnelen findes i flere forskellige farver og i flere forskellige størrelser, hvor antallet af sten i fronten vil stige proportionelt med diameteren du vælger i boksen herover. Alt i alt et kanon smykke, taget pris og kvalitet i betragtning.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Tunnel-69
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Virkelig flot
Karakter
Virkelig flotte tunnels. Synd de ikke havde i sølvfarvet da jeg bestilte men de her er nu også lækre. Bedømt af Ninus
Næsten perfekt
Karakter
De er helt fantastisk flotte live. Eneste gripe jeg har er det udvendige gevind.. Det er lidt træls når de skal ud, men det gælder jo for mange af dem. Er ked af min næste str op er udsolgt, ville gerne have dem i flere str. Bedømt af Rfx
Wow
Karakter
De er endnu flottere live end på billedet.

Eneste minus er at så mange tunnels man kan købe, er med udevendig gevind.. Ørene skal altså være komplet helede og flexible før man kan få dem i. Bare fordi spiralen i samme str går nemt i, så gør tunnel med udevendig gevind ikke nødvendigvis før en til to uger senere..
Bedømt af Utålmodig
Perfekt
Karakter
Virkelig lækkert smykke der holder godt og er nemt at sætte i.
Bedømt af Jewls
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tunnel med stenkant og skruegevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.