Keyhole hanger af kirurgisk stål med abaloneindlæg

Lagerstatus: På lager

129,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer
En hanger er, som navnet næsten siger, noget der hænger. En hanger kendetegnes også ved at den ikke findes i særligt mange størrelser, da det ikke er selve delen der går igennem øret der er udsmykningen (som ved en almindelig plug eller tunnel), men derimod det der hænger. Derfor kan dette smykke bruges hvis du har et hul i øret på minimum 10 mm. Jo større dit hul er, jo mere vil det hænge. Og selvom dit hul er f.eks. 20 mm. så falder smykket ikke ud pga. sin udformning. Her er det en keyhole hanger, hvor udskæringen i midten af smykket har samme form som et nøglehul. På hver side af nøglehullet er et abaloneindlæg. Det samme er der på den anden side, så du kan bruge smykket i både højre og venstre øre. Da abalone er et naturmateriale, skal du forvente forskelle i indlæggene.
Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Taper-15
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på stretch 10 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket limet? Ja
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Keyhole hanger af kirurgisk stål med abaloneindlæg
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.