Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret i flere farver

Lagerstatus: På lager

Pris: 19,00 DKK

Nu kun: 15,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Smykket her kommer med et hav af valgmuligheder, til dig, der gerne vil finde det helt perfekte smykke. Du kan blandt andet vælge mellem mange forskellige farver, heriblandt blå, blank og guld. Derudover har du også muligheden for at vælge længde samt trådtykkelse, så du kan vælge de rigtige mål til din piercing. Hertil skal det også lige siges, at dette smykke kan bruges mange forskellige steder på kroppen - vær dog opmærksom på, at målene på smykket passer med målene på din piercing.

Labretten er lavet af kirurgisk stål og er faktisk meget simpel. Det er i blot en kugle, der sidder fast på en løs labret ved hjælp af et skruegevind. Dertil kan du også vælge kuglestørrelsen på smykket. Du kan vælge om du vil have en lille og diskret kugle, eller en stor og iøjnefaldende kugle.

Tag et kig i boksene til højre for billedet og skab din helt egen yndlingslabret.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-6
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (9)
God piercing
Karakter
Den er ikke bedre end andre piercinger og den er ikke speciel pæn men den er absolut heller ikke grim. Den er helt ligetil at bruge i øret eller læben, når man ikke gider bruge en ørestik eller noget andet som stikker ud.
Så er den helt enkel! Har bestilt 4 af dem :)
Bedømt af Beate
Fantastisk!
Karakter
Lige hvad jeg manglede. Billig og pæn. Meget hurtig levering. Og jeg bestiller gerne varer fra BodyMod.dk igen. Bedømt af Vivi Rygas
Genial lille dims
Karakter
Jeg kan absolut kun anbefale denne lille geniale dims!! Den er diskret, let at finde ud af, sidder som den skal og ... ja... det fungerer bare! Bedømt af Anita
Super
Karakter
De var lige som de skulle være alle 5 Bedømt af Christina
super
Karakter
Sidder rigtig godt - kan ikke falde ud. Dog lidt svær at skrue kuglen på. Bedømt af Julia84
Så simpelt som det kan blive!
Karakter
Der er ikke meget at sige til den her labret. Den er billig og virker som den skal. Lækkert med en hurtig levering. Bestilte fem stk. en søndag og fik dem mandag! Bedømt af Lone S.
Lækker
Karakter
Super sprød piercing Bedømt af Torben
Ikke til at tage fejl af
Karakter
Helt igennem fantastisk smykke.
Ja ja, nu kan den ikke brygge kaffe, men piercingen lever 100% op til det lovede samt mine forventninger ;)

Bedømt af Malene
Alt i orden!
Karakter
Super fint produkt til prisen. Billige produkter, billig fragt og super hurtig forsendelse. Kun +++ herfra. Bedømt af Marie
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret i flere farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.