Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Ørestik af titanium med sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 89,00 DKK

Nu kun: 75,65 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis du vil gøre noget ekstra ud af din ørepiercing, så bør du give den smykker af titanium. Her er en simpel ørestik, med en flot klar sten i fronten. Materialet er titanium, som ikke indeholder nikkel og dermed er perfekt hvis man lider af nikkelallergi. Af samme årsag anvendes titanium til førstegangssmykke når en piercing bliver lavet.
Du vælges selv hvor stor stenen i fronten skal være. Den findes helt ned til 2 mm. Har du flere piercinger i øret, vil det måske se godt ud med varierende stenstørrelser, specielt hvis de sidder på en lang række.

Bemærk at vi sælger denne model (og næsten alle andre modeller) som enkeltstyks. Ikke alle har huller i begge ører og de vil ikke kunne bruge nummer to hvis vi solgte dem som par, hvorimod det er let at købe to stk. hvis man skal bruge to.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ear-38
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Andet
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ørestik af titanium med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.