Tattoo Goo - Tattoo Aftercare Lotion

Tynd og effektiv lotion der hjælper med helingen af tatoveringer og modarbejder sårdannelse.

Lagerstatus: På lager

899,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ny forbedret formel kombinerer den nyeste teknologi med verdens mest anbefalede ingredienser.

Siden introduktionen i 2009, er Tattoo Goo® HEALIX GOLD FORMULA™ blevet hyldet af tatovører verden over, som et overlegen aftercareprodukt. Nu har Tattoo Goo kombineret den revolutionerende formel med panthenol, verdens måske mest anbefalede efterbehandlingsingrediens til tatoveringer.

Tattoo Goo® Lotion bruger den samme høje kvalitet af b.la. olivenolie som findes i den klassike grønne Tattoo Goo salve.

Den eksklusive ikke-fedtende vandbaserede formel, absorberes hurtigt i huden og genfugter det tatoverede væv.
Ekstra blødgørende midler hjælper med at trække fugt fra luften, som igen hjælper den fugtighedsbevarende proces. Det gør blandt andet at man kan forvente en hurtigere og mere effektiv heling af sine tatoveringer og at farverne fremstår skarpere.

Denne lotion indeholder ingen:

  • Parfume
  • Alkohol
  • Lanolin
  • Petroleum
  • Mineralske olier

Tattoo Goo Healix Gold Lotion er baseret på en 95% naturlig olivenolieformular.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Healix-Gold
Antal enheder 24 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Indhold 59,15 ml.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Tattoo Goo - Tattoo Aftercare Lotion
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.