Plaster til dermal anchor

Bemærk, at prisen er for 10 stk. plastre.

Lagerstatus: På lager

20,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du så heldig at have en dermal anchor, så er du med garanti også så uheldig at sidde fast i ting ved specielle handlinger. Det kan f.eks. være under sport eller når du har et bestemt stykke tøj på.
Det kan også bare være fordi du for nylig har fået lavet en dermal anchor, som du gerne vil beskytte lidt ekstra mod skidt og snavs i helingsperioden.

Plasteret her falder ikke af under vand, så det kan benyttes i svømmehallen. Samtidig er det sterilt, fleksibelt og komfortabelt at bære, så der er mange gode grunde til at tage et plaster på, når du på forhånd ved at du skal passe godt på din piercing i en bestemt situation.

Plasteret er forsynet med en bomuldspude, som vil absorbere eventuelle sårvæsker. Plasteret måler 22 mm. i diameter og den lille bomuldspude måler ca. 11 mm. på hver led. Så som udgangspunkt er plasteret lavet til one-point-piercinger som dermal anchors eller skindivers. Plasteret kan naturligvis også benyttes til andre piercinger, så længe de kan dækkes af puden.

Sørg for at opbevare plasteret tørt og køligt.

Bemærk, at prisen er for 10 stk. plastre.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Care-Bandaid
Antal enheder 10 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Plaster til dermal anchor
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.