Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...
%

Fake brystskjold med hjerter

Bodymod Moments

29,50 kr Fra 59,00 kr
På lager

Har du gået og overvejet at få dig en brystpiercing, men har lidt svært ved at tage den endelige beslutning? Så har du her mulighed for at prøve det af på den mest yndige og dekorative facon, man kan forestille sig. Her får du nemlig et superflot fake brystskjold med hjerter flettet ind i hinanden i et flot mønster.

Brystskjoldet er meget let og enkelt at bruge, det klipses bare op om brystvorten, hvor det vil sidde i spænd og se ud, som om det sidder fast med en stav gennem brystvorten. Den indvendige diameter, der skal rundt om brystvorten, måler ca. 9 mm, men kan presses sammen og udvides efter behov. Ud over at se flot og dekorativt ud er det en oplagt måde for dig at få afprøvet en brystpiercing, før du springer ud i at få lavet en selv.

Du kan få det søde brystskjold med hjerter i to forskellige modeller, nemlig en blank eller en guldfarvet. Begge modeller er lavet af kirurgisk stål, den ene har blot fået en guldbelægning.

Hvis du ikke er så meget til hjerter, kan du også tage et kig på vores fake brystskjold med tribalmønster, som er knap så feminin i sit design, men som ellers fungerer på nøjagtig samme måde.

Detaljer
NavnFake brystskjold med hjerter
SKUFake-73
LukketypeClip-On
TypeFake brystpiercing
PlaceringNipple
Diameter på ring9 mm.
MaterialeMessing
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fake brystskjold med hjerter
Din bedømmelse
Fake brystskjold med hjerter