Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake brystskjold med hjerter

Lagerstatus: På lager

59,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du gået og overvejet at få dig en brystpiercing men har lidt svært ved at tage beslutningen fuldt ud? Så har du her mulighed for at prøve det af på den mest yndige og dekorative facon man næsten kan forestille sig. Her får du nemlig et super flot fake brystskjold med hjerter flettet ind i hinanden overalt i det flotte mønster.

Brystskjoldet er meget let og enkelt at bruge, det clipses bare op om brystvorten hvor det vil sidde i spænd og se ud som om det sidder fast med en stav gennem brystvorten. Den indvendige diameter der skal om brystvorten måler ca. 9 mm., men kan presses sammen og udvides efter behov. Ud over at se flot og dekorativt ud, er det også en oplagt måde for dig at få prøvet det der med brystpiercinger af, før du tager den endelige beslutning om at få lavet en selv.

Du kan få det søde brystskjold med hjerter i to forskellige modeller, nemlig en blank eller en guldfarvet. Begge modeller er lavet af kirurgisk stål, den ene har blot fået tilføjet en dejlig gylden guldbelægning.

Hvis du ikke er så meget til hjerter, kan du også tage et kig på vores fake brystskjold med tribalmønster som er knap så feminin i sit design, men som ellers fungerer på nøjagtig samme måde.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-73
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 9 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake brystskjold med hjerter
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images