Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Fake brystpiercing med tribalsol

49,00 kr
På lager

Her har du mulighed for at få dig et super flot brystskjold med en tribalsol i et spiral-agtigt design. Brystskjoldet består af den flotte tribalsol med "flammer" der alle spyr i samme retning, hvilket giver det symbolske indtryk af en spiral der snurrer rundt. Inde i solen sidder der en lille ring som er åben i den ene ende og det er denne lille ring du sætter rundt om brystvorten og klemmer forsigtigt enderne sammen, indtil den sidder i spænd.

Den indre diameter på den lille ring er 8 mm. men kan tilpasses i størrelse, alt afhængig af hvor meget du presser enderne sammen. Ringen vil altså danne rammen rundt om brystvorten.

Selve tribalsolen, som buer let indad, vil lægge sig som et fantastisk flot og overdådigt smykke på dit bryst, som et skjold rundt om brystvorten. Det er et stort og meget ekstravagant smykke som er beregnet til at blive set og lagt mærke til.

Hvis du har gået og tænkt på at få dig en lækker brystpiercing, så har du her den oplagte mulighed for at få det prøvet af med et virkelig flot fake brystskjold først. Kig eventuelt også forbi vores fake brystpiercing med slanger som er et helt anderledes og rigtig lækkert design.

Detaljer
NavnFake brystpiercing med tribalsol
SKUFake-77
LukketypeClip-On
TypeFake brystpiercing
PlaceringNipple
Diameter på ring8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
FarveBlank
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fake brystpiercing med tribalsol
Din bedømmelse
Fake brystpiercing med tribalsol