Fake brystpiercing med tribalsol

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her har du mulighed for at få dig et super flot brystskjold med en tribalsol i et spiral-agtigt design. Brystskjoldet består af den flotte tribalsol med "flammer" der alle spyr i samme retning, hvilket giver det symbolske indtryk af en spiral der snurrer rundt. Inde i solen sidder der en lille ring som er åben i den ene ende og det er denne lille ring du sætter rundt om brystvorten og klemmer forsigtigt enderne sammen, indtil den sidder i spænd.

Den indre diameter på den lille ring er 8 mm. men kan tilpasses i størrelse, alt afhængig af hvor meget du presser enderne sammen. Ringen vil altså danne rammen rundt om brystvorten.

Selve tribalsolen, som buer let indad, vil lægge sig som et fantastisk flot og overdådigt smykke på dit bryst, som et skjold rundt om brystvorten. Det er et stort og meget ekstravagant smykke som er beregnet til at blive set og lagt mærke til.

Hvis du har gået og tænkt på at få dig en lækker brystpiercing, så har du her den oplagte mulighed for at få det prøvet af med et virkelig flot fake brystskjold først. Kig eventuelt også forbi vores fake brystpiercing med slanger som er et helt anderledes og rigtig lækkert design.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-77
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Clip-On
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake brystpiercing med tribalsol
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.