Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake brystpiercing med halv hjertekant

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du få dig en forførende fræk brystpiercing til at pifte de mest intime stunder op, som kan bruges helt uden piercinger. Denne fede fake brystpiercing klemmes ganske enkelt blot fast om brystvorten og vupti, så har du et dejligt frækt smykke som helt sikkert også vil glæde din partner, når I er private sammen.

Smykket her er lavet af kirurgisk stål og er formet som en lille cirkel, der kun er brudt på det øverste stykke hvor brystvorten skal sidde. Under den halvt lukkede ring, er smykket dekoreret med en halv kant af flotte omvendte hjerter i et vintageagtigt design. Der er fire hjerter i det hele, som sidder symmetrisk placeret i et mønster hvor de kun lige akkurat rører ved hinanden. Hvert hjerte er afsluttet af to små kugler på de øverste indre spidser, i stedet for blot at flyde sammen uden overgang.

Denne fake brystpiercing både flot og fræk på samme tid. Designet er stilrent så der ud over det åbenlyse pikante aspekt, også dannes et indtryk af feminin elegance.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-97
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Farve Blank
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake brystpiercing med halv hjertekant
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.