Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake brystpiercing med slanger

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ingen vil vogte dit bryst bedre end disse to slanger som snor sig rundt om dit bryst. Slangerne er meget naturtro i deres design med virkelig flotte udformede hoveder samt "slangemønster" ned over hele kroppen. De to slanger bugter sig symmetrisk på hver sin side af smykket så de på en måde ligner hinandens spejlbillede. Deres hoveder mødes aller nederst, hvor de stikker deres slangesnuder helt tæt sammen som i et kys.

Det bedste ved denne flotte brystpiercing med slanger er dog, at det kan bruges af hvem som helst og helt uden nogen former for piercinger. Slangesmykket her er nemlig fake og kræver slet ingen piercinger. Denne brystpiercing bruges ved at den lille ring som sidder inde mellem de to slanger, klemmes fast om brystvorten, der hvor ringen har en åbning.

Ringen har en diameter på 8 mm. målt på indersiden men dette mål er fleksibelt og kan tilpasses alt efter hvor meget du klemmer ringen sammen. Når smykket først sidder på sin plads, vil den indre ring sidde helt tæt og fast rundt om brystvorten, mens de to slanger lægger sig som vogtere på hver sin side af brystvorten i centrum.

Du kan også med fordel svinge fordi vores fake brystpiercing med tribalsol som faktisk er et helt brystskjold der fungerer på samme måde med en clip-on ring der skal klemmes fast om brystvorten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-76
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Farve Blank
Lukketype Clip-On
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake brystpiercing med slanger
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.