Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Fake brystpiercing med slanger

49,00 kr
På lager

Ingen vil vogte dit bryst bedre end disse to slanger som snor sig rundt om dit bryst. Slangerne er meget naturtro i deres design med virkelig flotte udformede hoveder samt "slangemønster" ned over hele kroppen. De to slanger bugter sig symmetrisk på hver sin side af smykket så de på en måde ligner hinandens spejlbillede. Deres hoveder mødes aller nederst, hvor de stikker deres slangesnuder helt tæt sammen som i et kys.

Det bedste ved denne flotte brystpiercing med slanger er dog, at det kan bruges af hvem som helst og helt uden nogen former for piercinger. Slangesmykket her er nemlig fake og kræver slet ingen piercinger. Denne brystpiercing bruges ved at den lille ring som sidder inde mellem de to slanger, klemmes fast om brystvorten, der hvor ringen har en åbning.

Ringen har en diameter på 8 mm. målt på indersiden men dette mål er fleksibelt og kan tilpasses alt efter hvor meget du klemmer ringen sammen. Når smykket først sidder på sin plads, vil den indre ring sidde helt tæt og fast rundt om brystvorten, mens de to slanger lægger sig som vogtere på hver sin side af brystvorten i centrum.

Detaljer
NavnFake brystpiercing med slanger
SKUFake-76
LukketypeClip-On
TypeFake brystpiercing
PlaceringNipple
Diameter på ring8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
FarveBlank
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fake brystpiercing med slanger
Din bedømmelse
Fake brystpiercing med slanger