Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake plug i mange farver

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 29,25 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

En fake plug er til dig, som er vild med det stretchede look, men ikke ønsker at lægge øre til selve stretchingprocessen. Nogle fake smykker lyser lang væk af at være hvad de er, nemlig fake, men ikke denne fede fake plug i mange farver. Denne plug imiterer en ægte plug med en diameter på 8 mm. mens den i virkeligheden kun kræver et piercinghul på 1,2 mm. i tykkelsen.

Pluggen fås i flere forskellige skønne farver som man også tit ser de ægte plugs i. Når smykket sidder som det skal i dit øre, vil de to flade plader lægge sig på hver sin side af øreflippen, og se ud som om det er pluggens ender der stikker ud. Smykket er sågar forsynet med en lille o-ring i begge ender, der normalt bruges til at holde en plug på plads. I dette tilfælde er de dog kun tilføjet for syns skyld, med det formål at få smykket til at se endnu mere ægte ud.

Staven er kirurgisk stål mens skiverne er lavet af akryl og smykket er på ingen måder tungt at bære i øret.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-5
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
De så fede!
Karakter
De er så fede, fordi de ser så ægte ud.
Jeg kan godt lide det ved dem at de er så lette at sætte i og kan ikke finde noget negativt ved dem.
Hvis du ønsker at have det stretchet look, men samtidig gerne ville have mulighed for at have almindelig øreringe i det hul du har. Så er dem her du skal købe.
Bedømt af Pernille
Rigtig godt lavet
Karakter
Jeg har bestilt nogen hjem! Men en af mine veninder har nogen og hun er utrolig glad for dem! Og det er ser bare så ægte ud! Rigtig godt lavet Bedømt af Emma Colmorn
For fedt!
Karakter
Vildt fedt at man kan få sådan nogle her. Fik givet min mor en skræk i livet og er nu mere sikker end nogensinde før, på at mine ører skal stretches. Bedømt af Kasper
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake plug i mange farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.