Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Earcuff med blomster og perler

99,00 kr
På lager

Her er det perfekte smykke til dig som ikke er piercet i ørekanten, men alligevel elsker looket af smykker der. Denne super søde og top yndige earcuff, kan nemlig bruges helt uden piercinger.

Earcuffen er en ring med en åbning, hvor enderne afsluttes af en lille rund kugle. Ringen sættes på ørets ydre kant, hvor den sidder der af sig selv. Det er super simpelt og så ser det bare så sødt og feminint ud, når smykket sidder som det ypperste blikfang, lige på ørekanten.

Denne specifikke earcuff, er dekoreret med et overdådigt motiv af dugklare sten, der funkler og glimter som en hel lille stjernevrimmel i lyset. De mange klare sten danner tilsammen et bedårende blomstermotiv, der runder en smule, så det lægger sig perfekt langs ørekantens naturlige runding. Motivet er yderligere dekoreret med nogle skønne perler, som komplimenterer looket af de mange sten, på smukkeste vis.

Køb den søde earcuff allerede i dag, og bliv ballets dronning, eller i hvert fald bare festens midtpunkt, næste gang du skal ud med vennerne.

Detaljer
NavnEarcuff med blomster og perler
SKUFake-160
LukketypeClip-On
TypeEarcuff
Diameter på ring10 mm.
MaterialeMessing
FarveGuld
Er smykket limet?Ja
BelægningstypeAlm. belægning
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Earcuff med blomster og perler
Din bedømmelse
Earcuff med blomster og perler