Fake plug af kirurgisk stål

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du få de fedeste fake plugs uden du behøve at stretche dine ører. Pluggen her er lavet med en 1,2 mm. tyk stav og fås fra 3 mm. til 12 mm. i fake diameter. Du skal altså blot have et hul som passer til en trådtykkelse på 1,2 mm. og så kan du ellers frit vælge mellem de mange forskellige størrelser.

Denne plug er lavet af kirurgsik stål og er designet med ekstra kraftige skiver for enden. Uanset hvilken størrelse du vælger er skiverne alle lige omkring 2-3 mm. tykke, dybden på pladerne kan dog godt variere fra farve til farve. Det giver indtryk af ekstra dimension når pluggen sidder i øret, hvor det vil se ud som om pluggen er lidt dybere end selve øreflippen og derfor stikker en smule ud. Pluggens fulde dybde er 12 mm. mens den indvendige længde på staven som går gennem øret, er 6 mm.

Du kan vælge denne lækre fake plug i enten sort, blank eller guld alt efter smag og behag. Hvis du går efter det klassiske look så vil den blanke eller den sorte model være et oplagt valg men hvis du gerne vil have lidt ekstra bling i øret så vil modellen i guld også se rigtig flot ud. Alternativt kan du også med fordel tage et kig på vores andre fake plugs med O-ring som fås i endnu mere sprælske farver.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-61
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
simpelt og stilrent
Karakter
De er lette at sætte i øret også er de meget behagelige at havde i. smykket er flot og gevind osv. er pænt udført og virker perfekt. Bedømt af Mathias
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake plug af kirurgisk stål
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images