Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake plug af kirurgisk stål

Lagerstatus: På lager

Pris: 49,00 DKK

Nu kun: 39,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du få de fedeste fake plugs uden du behøve at stretche dine ører. Pluggen her er lavet med en 1,2 mm. tyk stav og fås fra 3 mm. til 12 mm. i fake diameter. Du skal altså blot have et hul som passer til en trådtykkelse på 1,2 mm. og så kan du ellers frit vælge mellem de mange forskellige størrelser.

Denne plug er lavet af kirurgsik stål og er designet med ekstra kraftige skiver for enden. Uanset hvilken størrelse du vælger er skiverne alle lige omkring 2-3 mm. tykke, dybden på pladerne kan dog godt variere fra farve til farve. Det giver indtryk af ekstra dimension når pluggen sidder i øret, hvor det vil se ud som om pluggen er lidt dybere end selve øreflippen og derfor stikker en smule ud. Pluggens fulde dybde er 12 mm. mens den indvendige længde på staven som går gennem øret, er 6 mm.

Du kan vælge denne lækre fake plug i enten sort, blank eller guld alt efter smag og behag. Hvis du går efter det klassiske look så vil den blanke eller den sorte model være et oplagt valg men hvis du gerne vil have lidt ekstra bling i øret så vil modellen i guld også se rigtig flot ud. Alternativt kan du også med fordel tage et kig på vores andre fake plugs med O-ring som fås i endnu mere sprælske farver.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-61
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalde smykkets "totallængde" og begrebet dækker over afstanden fra fronten af smykket til og med bagenden af smykket. Tag her højde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke der reelt sidder i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter for og bag. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil give et frit stykke på 7 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
simpelt og stilrent
Karakter
De er lette at sætte i øret også er de meget behagelige at havde i. smykket er flot og gevind osv. er pænt udført og virker perfekt. Bedømt af Mathias
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake plug af kirurgisk stål
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images