Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Fake plug i valgfri størrelse

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nu kan du gå rundt med en plug fra 3 til 12 mm. uden egentlig at have hullet til det. Så længe dit hul bare er 1,2 mm., kan du gå med dette piercingsmykke.
Selve staven er 6 mm. lang, så den passer til alle almindelige ører. Den er forsynet med to o-ringe - En foran og en bagved, så den imiterer en rigtig plug bedst muligt.

Så er du i tvivl om stretching er noget for dig, eller vil du bare tage livet af vennerne eller din familie, så har du nu muligheden med dette smykke.

De fire flotte farver har smykkerne fået ved hjælp af en teknik der kaldes en anodisering, hvilket betyder at farverne kommer fra metalllet selv og derfor ikke er skadelige som nogle belægnigner kan være.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Fake-50
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (5)
Fake plugs
Karakter
Rå og flotte i ørene. Forbavsende lette :0) Bedømt af Skrædder
God!
Karakter
Gode produkter! Knaldgod service!! Bedømt af Anders
A+
Karakter
Forsendelsen kom lynhurtigt, og produktet passer perfekt til beskrivelsen. Jeg er yderst tilfreds med købet. Bedømt af Louise
Realisme
Karakter
Købte dette produkt, og jeg har haft flere henvendelser om jeg er begyndt at stretche, så de ser ganske realistiske ud. Jeg er positivt overrasket, da jeg regnede med at jeg bare skulle have øreringe, men efter folks mening så stretcher jeg, så det er fedt!! Bedømt af Anders
:)
Karakter
Superfint produkt, hvis man gerne vil se hvordan man ser ud med stretch uden at få det. Jeg købte min med en diameter på 10 mm. hvilket jeg synes er en rigtig passende størrelse. Jeg blev en smule skuffet over produktet, da det ikke heeeelt ligner ægte stretch (det er dog meget pænt alligevel, og jeg fik da også narret min far). Jeg ville ønske den sad lidt tættere ind til øret, men jeg er ret glad for mit køb alligevel :) Bedømt af Frederikke
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Fake plug i valgfri størrelse
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images